Er is een tiental opties voor houding 69, maar de meeste klassieker suggereert dat één partner op de achterkant ligt, en de tweede is in de knie-elleboogpositie. In de regel is het zowel voor de top als voor de lagere partner ongemakkelijk.

De

bovenkant moet in de bar lijden, en als in zijn plannen (sorry voor de tautologie) niet opgenomen was, pomp nu de pers op, dan zal het een probleem zijn. Je zult moe zijn en ik zal geen plezier en spraak gaan. De onderkant moet zich aanpassen aan de begeleidende geslachtsdelen van de partners, als het wordt verwijderd om de Meesteres van Orale Zaken te geven. Over het algemeen, gelach en alleen. 69 brengt u nog meer moeilijkheden als u een andere groei heeft.

Hoe

https://littlestarsdaycare.ca/2022/10/09/the-best-antivirus-reddit-software/

u een taak kunt vergemakkelijken? Ja, ga gewoon aan de kant, ga naar zijn benen! Buig je bovenbeen, zodat de knie ‘keek’ in het plafond en gebruik de elleboog als een ondersteuning. Aankoop om de perfecte positie te vinden die beide tevreden is. Je hoeft het gewicht van je lichaam niet te houden, en je kunt je je concentreren viagra drogist op het plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *